Het bedrijf
Concepten
Duurzaam ondernemen
Producten
Meer
telefoon
Title
Title
Title
Title
Title
Title

Onze verkoopunits

Om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij voor u alle verkoopunits hieronder op een rijtje gezet. Het assortiment in de verkoopunits is wisselend, dit is afhankelijk van het evenement. 

Terras-Tainer Terras-Tainer

Doordat Terras-Tainer geheel is voorzien van zonnepanelen en een accu, is er geen stroomvoorziening op locatie nodig. Het ingebouwde accupakket dat wordt geladen d.m.v. de zonnepanelen zorgt ervoor dat de container stand-alone kan staan en in zijn eigen energie voorziet en zelfs terug kan leveren aan het net.

https://youtu.be/Jx6W1w1DVpU

Streekbak Streekbak

De Streekbak is gebouwd in 2019. Deze unit met zonnepanelen en accu's is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld friet/snacks, pizza's of spareribs en heeft een landelijke uitstraling.

Friet Fabriek Friet Fabriek

Deze unit is gebouwd in 2018 en geeft bezoekers de mogelijkheid om hun eigen verse frietje te snijden, zo vanaf het land de frituur in! Lekker toch? Hij is flexibel inzetbaar.

Streekbus Streekbus

Deze Engelse dubbeldekker heeft in Engeland al heel wat kilometers gemaakt voordat 'ie in 2017, compleet met dakterras, zonnepanelen en accu's werd omgebouwd tot snackwagen.

Oertainer Oertainer

De Oertainer staat bekend om z'n stoere karakter dankzij de aardse kleuren. Hij werd in 2016 gebouwd. Deze verkoopunit is flexibel inzetbaar.

Groentainer Groentainer

De Groentainer is een bijzondere. Deze unit is geheel zelfvoorzienend, wat betekent dat er geen externe krachtbron nodig is om deze unit te laten draaien. Hij is gebouwd in 2015 en is flexibel inzetbaar. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar onze 'Downloads' pagina.

Unit R1 en R2 Unit R1 en R2

De Unit R1 en Unit R2 zijn flexibel in te zetten voor diverse doeleinden. Beide units stammen uit 2015.

Unit-X Unit-X

De Unit X is uitstekend geschikt voor de verkoop van loempia's. Hij werd hier in 2012 speciaal voor ontworpen, maar al snel bleek dat deze unit multifunctioneel inzetbaar is.

Jubbega 5 Jubbega 5

In 2011 werd de vijfde en voorlopige laatste Jubbega unit aan het wagenpark toegevoegd.

Jubbega 4 Jubbega 4

De Jubbega 4 werd gebouwd in 2009 én in 2018 compleet gerestyled tot 'Groenwagen'. Deze Groenwagen is voorzien van zonnepanelen en accu's.

Jubbega 3 Jubbega 3

De Jubbega 3 stamt uit het bouwjaar 2003.

Keukenunit Keukenunit

De keukenunit werd gebouwd in het jaar 2000 om extra capaciteit te kunnen leveren op grotere evenementen.

Jubbega 2 Jubbega 2

In 1998 werd de tweede Jubbega gebouwd.

Jubbega 1 Jubbega 1

Ooit gehoord van het plaatsje Jubbega? Uit dit Friese dorp haalde wij maar liefst vijf snackwagens. De Jubbega 1 is gebouwd in 1994.

Cuppers 2 Cuppers 2

De Cuppers 1 bleek zo succesvol dat er na twee jaar een tweede variant gebouwd is: De Cuppers 2. Deze is gebouwd in 1991.

Cuppers 1 Cuppers 1

De Cuppers 1 is vernoemd naar de gelijknamige producent van carrosserieën in Lichtenvoorde. Hij stampt uit 1989.

BK BK

In 1976 werd de BK snackwagen gebouwd. Hij dankt z'n naam aan leverancier BK Market Trailers.

Loempiawagen Loempiawagen

De Oudste van het stel: Deze wagen is gebouwd in 1974. Ondanks z'n naam wordt deze wagen niet alleen maar voor loempia's gebruikt, maar ook veel bij snackbuffetten ingezet.

Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia