Het bedrijf
Concepten
Duurzaam ondernemen
Producten
Media
telefoon
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title

Catering voor al uw evenementen & feesten... het hele jaar door!

De Timp is een Achterhoekse organisatie welke gespecialiseerd is in fast-food catering tijdens evenementen. Wij hebben, met onze snackwagens en andere verkooppunten, in meer dan 35 jaar een ruime ervaring opgebouwd en we zijn een ervaren partner van diverse evenementen. Onze snackwagens zijn daarom te vinden in heel Nederland.

 

In verband met het coronavirus zijn er geen evenementen. Daarom zijn wij gestart met de TimpDrive en met LOATOWNIETKISTEN!

 

TimpDrive

Onze TimpDrive in Zieuwent is elke zondag geopend van 16:30 t/m 20:00 uur.

 

Je krijgt je bestelling contactloos en alleen betalen met pin.

 

LOAT OW NIET KISTEN!

Een positieve boodschap, da’s goed veur de moed!

De spelregels van L.O.N.K. zijn simpel, we pakken een houten kist, vullen hem met lekkere en verrassende producten uit onze eigen streek en bezorgen de kist persoonlijk aan huis. Loat Ow Niet Kisten is er in alle soorten, maten en thema’s. Kisten met ingrediënten voor ‘Stamppot Spektakel‘ die we wekelijks vers rondrijden of maak er een feest van met de ‘Kop d’r af’ en de ‘Knap je van Op’ Kist. Troost jezelf of anderen met een ‘Kilo Knaller Kist‘ en raak elkaar met het ‘Doosje Vol Liefde’.

L.O.N.K. varianten zijn gemakkelijk te bestellen via www.loatownietkisten.nl . Bij elke kist kunnen we een persoonlijke boodschap toevoegen. Voor bedrijven en organisaties kunnen we de kist zelfs helemaal personaliseren door er je eigen bedrijfslogo op te drukken, origineel te vullen met lekkere producten of er een eigen “Loat Ow Niet Kisten” spel aan toe te voegen . Kom moar op, niks is te gek! Zo kunnen we er samen een mooie stunt van te maken. Doar hej wat an!

We werken samen met lokale ondernemers, maken er een vrolijk spektakel van en mooi om te melden; voor elke kist die we verkopen gaat er een product naar een Achterhoekse voedselbank.

Steek elkaar een hart onder de riem, doe leuke dingen, zorg goed voor elkaar en onthoud altied; Loat Ow Niet Kisten!

Wij staan voor jullie klaar.

Team L.O.N.K.

De Timp & Nathals Bier

www.loatownietkisten.nl


Klik hier voor de promo.

Inschrijven nieuwsbrief De Timp

* indicates required
Nieuws

Geplaatst door De Timp op Donderdag 27 augustus 2015


Foto's
Duurzaam ondernemen

Totaal catering

Wilt u uw bezoekers een uitgebreid assortiment bieden? De Timp bestaat niet alleen uit snackwagens op een festival...

Snackbuffet

Een snackwagen op uw eigen feest(je) bij u thuis? Bruiloft, buurtfeest, jubileum of iets anders te vieren? Wij zorgen voor een...

Samenleving en onderneming

Een gezonde en goede samenleving brengt het beste in onszelf en onze omgeving naar boven. Vaak gaat het dan over klimaat...

Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
Webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau - Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia