Mogelijkheden
Het bedrijf
Duurzaam ondernemen
Producten
Meer
telefoon
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title

Event catering

Organiseert u een evenement? Dan kunnen wij iets voor u betekenen!
Frites en snacks zijn bij de meeste evenementen een belangrijk onderdeel van het cateringconcept. Bij De Timp Eventcatering bent u hiervoor aan het goede adres. De Timp is een bedrijf welke gespecialiseerd is in fast-food catering tijdens evenementen. Wij hebben op dit gebied al sinds 1980 een ruime ervaring opgebouwd waardoor wij goed in kunnen spelen op uw wensen.
Sfeer en beleving Sfeer en beleving

Om de sfeerbeleving van de bezoeker compleet te maken, zorgen we naast een goede kwaliteit ook voor een goede presentatie. Dit vindt u onder andere terug in onze snackwagens, verkooptenten, personeel en verpakkingen.

Soorten en maten Soorten en maten

Evenementen zijn er in vele soorten en maten. Van een meerdaags muziekfestival met 100.000 bezoekers tot een particulier feest met 100 gasten. Het verzorgen van catering voor zo veel verschillende evenementen vereist een zeer hoge mate van flexibiliteit. Wij zijn daarom samen met ons personeel en onze leveranciers, 24/7 inzetbaar. Om elk evenement de capaciteit en sfeer te bieden die nodig is, werken wij samen met diverse cateraars. Mocht u naast frites en snacks ook nog een ander product willen aanbieden op uw evenement, dan kunnen wij dit voor u regelen. Meer informatie hierover vindt u bij De Timp Totaalconcept

Geen lange wachtrijen Geen lange wachtrijen

De grootste ergernis op een evenement of festival is de wachttijd. Wij zorgen ervoor dat uw bezoekers geen last hebben van lange wachtrijen. Hoe wij dit doen? Wij zorgen voor een goede logistiek achter de schermen en voor enthousiaste medewerkers die zich er net als ons van bewust zijn dat het altijd beter kan.

Kwaliteit en gastvrijheid Kwaliteit en gastvrijheid

Kenmerken als kwaliteit, kwantiteit en snelheid zijn de belangrijkste kenmerken van onze organisatie. Wij zijn namelijk in staat om tijdens evenementen, door middel van onze snackwagens, in een beperkte tijd grote aantallen bezoekers te bedienen. Zonder daarbij de kwaliteit van onze producten uit het oog te verliezen. Daarnaast staan we bekend om onze gastvrijheid waarmee we onze klanten bedienen.

Diverse producten Diverse producten

Wij hebben een uitgebreid assortiment als het gaat om snacks en broodjes. Bijna alles is mogelijk bij ons. Mocht het product dat u wilt aanbieden er niet bij staan, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Snacks en patat, koffie & thee, vers belegde broodjes, pizza en soep.

Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia