Het bedrijf
Concepten
Duurzaam ondernemen
Producten
Media
telefoon
Title
Title
Title
Title
Title
Title

Ondernemen met een goed gevoel

Investeren in de samenleving speelt een belangrijke rol


Een gezonde en goede samenleving brengt het beste in onszelf en onze omgeving naar boven. Vaak gaat het dan over klimaat en milieu maar ook investeren in de samenleving speelt een belangrijke rol.

Snacks met zeewier Snacks met zeewier

Wij proberen ons steentje bij te dragen aan het verminderen van de vleesconsumptie. Dit doen wij door met producten te werken dat voor een deel uit zeewier bestaat. Onze hamburger bestaat voor 15% uit zeewier. Ook zijn wij bezig met een frikandel gemaakt van zeewier en kippenvlees.

Off-grid Off-grid

Wij werken naar een nul op de meter. Met de installatie van de warmtepomp behoort het gebruik van aardgas tot het verleden. Hierdoor zijn wij minder afhankelijk van nutsbedrijven.

Leveranciers uit de buurt Leveranciers uit de buurt

Producten uit de regio inkopen is goed voor de maatschappelijke betrokkenheid met onze omgeving. 80% van de leveranciers waar wij op dit moment mee samen werken bevinden zich binnen een straal van 20 km van onze locatie. Duurzaam ondernemen betekent voor ons ook zoveel mogelijk de samenleving in onze omgeving ondersteunen, door gebruik te maken van deze diensten.

Woon- werkverkeer Woon- werkverkeer

Onze werknemers komen allemaal zo dicht mogelijk uit de omgeving. Het positieve gevolg hiervan is dat het goed is voor de lokale werkgelegenheid. Daarbij proberen wij direct het woon-werk verkeer zoveel mogelijk te reduceren. We proberen de planning altijd zo aan te passen dat er zoveel mogelijk medewerkers samen kunnen rijden naar de werklocatie.

LOVE 100% Organic Coffee LOVE 100% Organic Coffee

Wij schenken Den Leeuw koffie LOVE 100% Organic. Duurzaam geteelde eerlijke koffie uit Latijns Amerika. In de ‘LOVE’ koffie zitten geen bestrijdingsmiddelen maar uitsluitend 100% biologische teelt volgens traditionele methodes. De koffiestruiken groeien tussen schaduwrijke bomen die tegelijk helpen het kwetsbare ecosysteem te beschermen.

Meer lezen? Meer lezen?

Wil jij meer lezen over hoe wij ondernemen met het goede gevoel? Lees dan snel ons magazine dat te vinden is onderaan de pagina bij 'Downloads'.

Downloads
Magazine De Timp 2020
Magazine De Timp 2020
Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
Webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau - Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia