Het bedrijf
Concepten
Duurzaam ondernemen
Producten
Media
telefoon
Title
Title
Title
Title

Samenleving en onderneming

Investeren in de samenleving speelt een belangrijke rol


Een gezonde en goede samenleving brengt het beste in onszelf en onze omgeving naar boven. Vaak gaat het dan over klimaat en milieu maar ook investeren in de samenleving speelt een belangrijke rol.

Woon- werkverkeer Woon- werkverkeer

Onze werknemers komen allemaal zo dicht mogelijk uit de omgeving. Het positieve gevolg hiervan is dat het goed is voor de lokale werkgelegenheid. Daarbij proberen wij direct het woon-werk verkeer zoveel mogelijk te reduceren. We proberen de planning altijd zo aan te passen dat er zoveel mogelijk medewerkers samen kunnen rijden naar de werklocatie.

Regionale producten Regionale producten

Producten uit de regio inkopen is goed voor de maatschappelijke betrokkenheid met onze omgeving. 80% van de leveranciers waar wij op dit moment mee samen werken bevinden zich binnen een straal van 20 km van onze locatie. Duurzaam ondernemen betekent voor ons ook zoveel mogelijk de samenleving in onze omgeving ondersteunen, door gebruik te maken van deze diensten.

Vaste leveranciers Vaste leveranciers

Wij kiezen ervoor om zoveel mogelijk met vaste leveranciers te werken. Vaste leveranciers leiden tot een intensievere samenwerking. Dit leidt tot lagere kosten, hogere kwaliteit en hogere betrouwbaarheid. Tevens zorgt dit voor minder administratieve belasting.

Duurzaam ondernemen

Natuur en milieu

Natuur en milieu zijn belangrijke speerpunten in onze organisatie. Wij proberen met onze diensten en producten zoveel mogelijk...

Gezondheid en kwaliteit

Veiligheid staat hoog bij ons in het vaandel. Wij hebben dit aandachtsgebied onderverdeeld in ‘medewerkers’ en ‘product’.

Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
Webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau - Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia