Mogelijkheden
Het bedrijf
Duurzaam ondernemen
Producten
Meer
telefoon
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title

Totaal catering

Wilt u uw bezoekers een uitgebreid assortiment bieden?
De Timp bestaat niet alleen uit snackwagens op een festival of evenement. Wij verzorgen met regelmaat ook de totaalcatering op een evenement. Dit houdt in dat wij alles voor onze relatie regelen betreffende de catering. Samen met onze collega cateraars zorgen wij er voor dat het productaanbod voldoet aan de wensen van de klant. In het kader van schoenmaker blijf bij je leest, verkoopt elke cateraar zijn of haar specialiteit waardoor kwaliteit garant staat. Het grootste voordeel voor u als organisator, is dat er maar één contactpersoon is en dat hierdoor de communicatie duidelijk is en de lijnen kort zijn. Hieronder een overzicht van cateraars waar wij veel mee samen werken.
Vitaminebar Vitaminebar

Een gezonde fruitige snack, dat is waar de Vitaminebar voor kan zorgen op uw evenement. De Vitaminebar heeft een breed assortiment aan fruit, yoghurt en vruchtensappen.

Dutch Horeca Group Dutch Horeca Group

Dutch Horeca Group staat voor u klaar voor al uw wensen op culinair gebied. Hoe klein of groot. Dutch Horeca Group verzorgt naast de publiekscatering graag uw VIP en/of crewcatering op elk gewenst niveau.

Nathals Nathals

Fris, jong, dorstlessend, rebels, spektakel en terug naar de roots, dit is Nathals Bier.
Maar ook verfrissende Waaghals limonande en Seltzer. Uiteraard zijn andere drankjes ook mogelijk.

Met orginele barren op jouw evenement!

Pofferdikkie Pofferdikkie

Pofferdikkie is een ambachtelijke poffertjeskraam boordevol lekkernijen. Deze serveren zij traditioneel met roomboter en poedersuiker of met andere toppings als aardbeien/slagroom, chocolade, caramel of Amaretto.

Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia