Het bedrijf
Concepten
Duurzaam ondernemen
Producten
Media
telefoon
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title
Title

Totaal catering

Wilt u uw bezoekers een uitgebreid assortiment bieden?
De Timp bestaat niet alleen uit snackwagens op een festival of evenement. Wij verzorgen met regelmaat ook de totaalcatering op een evenement. Dit houdt in dat wij alles voor onze relatie regelen betreffende de catering. Samen met onze collega cateraars zorgen wij er voor dat het productaanbod voldoet aan de wensen van de klant. In het kader van schoenmaker blijf bij je leest, verkoopt elke cateraar zijn of haar specialiteit waardoor kwaliteit garant staat. Het grootste voordeel voor u als organisator, is dat er maar één contactpersoon is en dat hierdoor de communicatie duidelijk is en de lijnen kort zijn. Hieronder een overzicht van cateraars waar wij veel mee samen werken.
Vitaminebar Vitaminebar

Een gezonde fruitige snack, dat is waar de Vitaminebar voor kan zorgen op uw evenement. De Vitaminebar heeft een breed assortiment aan fruit, yoghurt en vruchtensappen.

Pofferdikkie Pofferdikkie

Pofferdikkie is een ambachtelijke poffertjeskraam boordevol lekkernijen. Deze serveren zij traditioneel met roomboter en poedersuiker of met andere toppings als aardbeien/slagroom, chocolade, caramel of Amaretto.

Dutch Grill Store Dutch Grill Store

Dutch Grill Store staat voor u klaar voor al uw wensen op culinair gebied. Hoe klein of groot. De Dutch Grill Store verzorgt naast de publiekscatering graag uw VIP en/of crewcatering op elk gewenst niveau.

Vishandel Hans Bomers Vishandel Hans Bomers

Vis, gerookt, gemarineerd of gebakken. Altijd vers en altijd lekker. Vishandel Bomers beschikt over mobiele verkooppunten (van wagens tot containers) voor paling, haring, broodjes, kibbeling en gebakken vis. Hiermee kunnen zij meerdere evenementen of ook heel grote evenementen aan.

IJsboer on Toer IJsboer on Toer

Vanuit de zelfgebouwde voedselvrachtwagen verkoopt IJsboerderij "de Steenoven" producten van hun eigen boerderij onder het concept "IJsboer on Toer". Heerlijk ijs, milkshakes en biestpannenkoeken.

Foto's
Portfolio (totaal catering)

Sallands Bakfeest

Dalfsen


Autocross ASVG

Gendringen


Grolse Kermis

Groenlo


Pleinpop festival

Heeten


Over De Top Festival

Lichtenvoorde


Tractorpulling

Lochem


Old Transport Achterhoek

Meddo


Feestweek Neede

Neede


Ribs & Blues

Raalte


Stoppelhaene

Raalte


Septemberfeesten

Ruurlo


Festivaart Ulft

Ulft


Huntenpop

Ulft


Bevrijdingsdag

Wageningen


Nationale Bokbierdag

Zutphen


Coverland

Ulft


Agro Techniek Holland

Biddinghuizen

Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
Webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau - Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia