Het bedrijf
Concepten
Duurzaam ondernemen
Producten
Meer
telefoon
Title
Title

LONK

Mensen blij maken met originele geschenken en hen een glimlach bezorgen vinden wij het mooiste wat er is. Hoe we dat doen? Niet via de gebruikelijke wegen, maar op onze eigen, ietwat tegendraadse manier.  

De geschenken – geen troep maar zoveel mogelijk lokale en verantwoorde producten – kunnen bij ons compleet gepersonaliseerd worden. Dat kan natuurlijk door je eigen huisstijl toe te passen maar ook door originele vulling of ludieke acties eraan vast te hangen. We denken hierin graag met je mee.

Eigen ideeën? Kom maar op, niks is ons te gek!  
Mooie bijkomstigheid: voor elke kist die we verkopen gaat er een product naar de Achterhoekse Voedselbank. Vinden we mooi. 

Wil jij je collega’s of klanten eind dit jaar verrassen? Kies dan voor LONK! Geschenken in alle soorten en maten, altijd met die knipoog en altijd voor die glimlach. 
 
LONK kwam tot leven als Loat Ow Niet Kisten aan het begin van de coronapandemie.
Iets wat ontstond voor ons, als De Timp, om te overleven.
Wat een groot succes bleek te zijn en wij zetten het door!
Het bedrijf biedt veel mogelijkheden en uitdagingen waar we continue aan blijven werken. We kunnen hierdoor het hele jaar voor mensen werk bieden.
Een geschenken bedrijf met lokale (eigen) producten om mensen een Glimlach te geven. Gastvrijheid is hierin de rode draad.
Wie had gedacht dat we zelfs een eigen Kistenmakerij zouden hebben en in onze kantine is zelfs een bottelarij ontstaan om Jachtbitter af te vullen….

Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia