Het bedrijf
Concepten
Duurzaam ondernemen
Producten
Media
telefoon
Title
Title
Title
Title

Snackbuffet

Een snackwagen op uw eigen feest(je) bij u thuis?


Bruiloft, buurtfeest, jubileum of iets anders te vieren? Wij zorgen voor een leuk en gezellig snackbuffet op uw feest, op welke locatie dan ook. Onze snackwagens bieden u vele mogelijkheden en een ruime keuze in het assortiment. Vanaf slechts €7,50 per persoon parkeren wij onze snackwagen bij u voor de deur.

Hoe werkt het? Hoe werkt het?

Nadat we samen de datum en de locatie hebben besproken maakt u een keuze uit ons assortiment. Afhankelijk van het assortiment dat u kiest, spreken we een vaste prijs per persoon af. Het maakt niet uit op welk tijdstip u het snackbuffet wilt houden. Wij zorgen er voor dat wij, op het door u gekozen tijdstip, alles klaar hebben staan op de besproken locatie. U kunt die dag samen met uw gasten 1,5 uur zorgeloos genieten van een warm buffet bij ons aan de snackwagen. Het voordeel hiervan is dat u vooraf precies weet wat de kosten zijn en dus niet voor verrassingen komt te staan.

Wat wij van u vragen Wat wij van u vragen

Het enige dat wij nodig hebben om met onze snackwagen bij u een snackbuffet te kunnen verzorgen is ruimte voor de wagen en een goede stroomvoorziening. Over het algemeen maken wij gebruik van een 5-polige 16A of 32A kracht aansluiting. Mocht u dit niet in de buurt hebben, dan kunnen wij, indien de groep niet te groot is, onze snackwagen ook laten werken op een vrije 220V groep. Vermeld bij uw reservering altijd of u wel of geen krachtstroom op locatie heeft.

Speciale wensen (diëten) Speciale wensen (diëten)

Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot het assortiment qua ingrediënten, zoals glutenvrije producten of andere speciale diëten, laat ons dit dan vooraf weten. Wij zorgen dan voor een passende oplossing zodat iedereen kan genieten van het ons snackbuffet.

Snackbuffet op maat Snackbuffet op maat

Steeds meer is er, ook vanuit het bedrijfsleven, vraag naar een snackbuffet op maat. Wilt u bijvoorbeeld uw gasten aan het eind van uw feest een puntzak met frites aanbieden of alleen een warm belegd broodje, dan is dit ook mogelijk. Het assortiment van het snackbuffet is aan te passen naar uw wensen. Om voor u het feest compleet te maken, kunnen wij in overleg ook zorgen voor statafels bij de snackwagen, tafels en banken bij de snackwagen, afvalcontainers en sfeerdoeken voor bouwhekken.

Prijzen per assortiment Prijzen per assortiment

Standaard assortiment 1,5 uur onbeperkt snacken;
tot 60 personen: € 450,- (tevens minimum bedrag)
60 tot 85 personen: € 7,50 p.p. *
85 tot 130 personen: € 7,00 p.p. *
130 tot 180 personen: € 6,50 p.p. *
Boven 180 personen: in overleg.
Tapas assortiment: € 1,50 p.p. *
Vis assortiment: € 3,00 p.p. *
Toevoeging pindasaus: € 0,50 p.p.
* Kinderen t/m 10 jaar: helft van de prijs
Indien de afstand naar de locatie meer dan 25 km is, zullen wij in overleg extra kosten in rekening brengen. Bovenstaande prijzen zijn incl. 6% B.T.W.

Standaard assortiment

Patat met

Heerlijk verse patat zoals iedereen het wil; goudgeel met een knapperig jasje en zacht van binnen. Vanaf 2015 zullen wij onze eigen ´Timpjappel´ gebruiken voor onze patat

Bioburger.jpg

Patat speciaal

Naast het standaard patatje mayonaise kun je natuurlijk ook genieten van een heerlijk patatje speciaal met curry of ketchup.

Frikandel

Frikandel is de Nederlandse snack die niet op uw evenement mag missen. Onze frikandel is gemaakt van het beste Nederlandse rund- en kippenvlees en bevat tevens extra kruiden voor een nog lekkerdere smaak.

Frikandel speciaal

Frikandel is de Nederlandse snack die niet op uw evenement mag missen. Onze frikandel is gemaakt van het beste Nederlandse rund- en kippenvlees en bevat tevens extra kruiden voor een nog lekkerdere smaak.

Kroket

Altijd lekker, de echte Hollandse kroket. Onze kroket is ambachtelijk bereid met de beste ingrediënten. Hij is robuust, rijk gevuld en heeft een knapperig laagje.

Vegetarische bamischijf

Vegetarische bamischijf is rijk gevuld met verse mie en groenten. Erg lekker als tussendoortje of maaltijd. En ook nog eens vegetarisch ook!

Kaassoufflé

Kaassoufflé, een heerlijke deegkorst gevuld met kaas. Wordt veel gegeten door vegetariërs maar ook voor niet-vegetariërs is onze kaassoufflé een welkome afwisseling!

Vietnamese loempia

De Vietnamese loempia´s zijn een van onze gezonde snacks. Heerlijke vulling met een krokant jasje

Bitterballen

Elk snackbuffet begint met een rondje bitterballen.

Broodje frikandel

Een heerlijk broodje frikandel als tussendoortje met bijvoorbeeld ketchup en mayonaise.

Broodje kroket

De rijkgevulde kroket is natuurlijk ook heerlijk op een zacht wit broodje.

Broodje hamburger

Heerlijk broodje Timpburger. Een lekker zacht broodje met een burger, die speciaal ontwikkeld is voor De Timp. We hebben extra kruiden en groenten en toegevoegd voor een nog betere smaakbeleving. Daarop doen we uitjes en saus naar keuze.

Tapas assortiment

Broodje kaas

Even geen zin in een warme hap, dan hebben wij heerlijk vers afgebakken broodjes met jong belegen kaas.

Broodje ham

Vers afgebakken wit broodje met schouderham van de ambachtelijke slager uit ons dorp.

Broodje ei

Vers afgebakken wit broodje belegd met ei. Indien wenselijk met peper en zout extra op smaak te brengen.

Broodje gezond

Vers afgebakken wit broodje belegd met ham, kaas, ei en sla. Wij gebruiken geen boter op onze broodjes. Om het broodje toch nog extra lekker smeuïg te maken, hebben we een heerlijk Achterhoeks sausje.

Broodje filet americain

Vers afgebakken wit broodje met verse filet americain. Onze filet americain wordt gemaakt door de ambachtelijke slager bij ons in het dorp.

Broodje tapas divers

Al onze belegde broodjes geserveerd in tapas vorm.

Vis assortiment

Broodje haring

Broodje haring

Broodje paling

Broodje paling

Broodje zalm

Broodje zalm

Broodje makreel

Broodje makreel

Referenties

‘De variëteit aan snacks was een groot voordeel, aangezien we te maken hadden met een divers publiek. Daarbij hadden we er die dag zelf geen omkijken naar, wat voor ons een groot voordeel was.’

Frank te Vruchte – afnemer Snackbuffet

‘Heerlijk en makkelijk, een echte aanrader!’

Sjors Radstake – afnemer Snackbuffet

Foto's
Logo De Timp

Ruurloseweg 4B
7136 MD Zieuwent
Tel. 0544 351269
Email: info@detimp.nl
De Timp - Facebook
De Timp - Facebook
Webdesign: RS Vormgeving | Reclamebureau - Webontwikkeling: Schoppensnieder Multimedia